Kullabygden

På första parkett med fantastisk havsutsikt har denna nybyggda villa fått en spännande trädgård som med pergolor, plank och växter fått rumslighet, insynsskydd och en ombonad känsla. 

Viken

I Viken har vi skapat en trädgård med både traditionella och moderna inslag. Med inspiration från fiskelägets stejleplats har rejäla stolpar satts som blickfång på innergårdens mitt och kommer med tiden täckas av blåregn och rosor. Trädgården har fått flera sittplatser för att kunna njutas av i såväl sol som skugga, vardag som fest.  

Torekov

I Torekov ritade vi en stor uteplats i marktegel som trappar sig ner mot trädgården. En rejäl stenbumling pryder trappen som en fin kontrast till markteglets strikta form. Tomten omgärdas av en vacker naturstensmur och frodig plantering med en variation av arter.

Helsingborg

Till denna nya villa på Landborgen har vi skapat en välkomnande entréträdgård med omsorgsfullt formade detaljer och rikt växtmaterial. Trädgården i väster har mer öppen karaktär som lyfter fram utsikten över sundet och Danmark.

Arild

En frodigt grönskande trädgård i Arild med spännande nivåskillnader och härliga utblickar. 

Laröd

“Total makeover”, en trist oinspirerande entré blir till välkomnande oas. “Baksidan” omvandlas till en trädgård som utnyttjas till fullo och gör vardagen till fest.

Ven

Gården på Ven väcks ur sin Törnrosa sömn med en ny entréträdgård och härlig privat sida för stora kalas.